全国各类成人高等学校招生考试高中起点升本、专科考前密押试卷

成人高考高起本英语试题

 

第Ⅰ卷(选择题,105)

 

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的画线部分与其他单词的画线部分的读音不同。找出这个词。

1.A.duty      

B.push      

C.union     

D.huge         

 

B

2.A.quarter   

B.harm      

C.darkness  

D.garden

     

A

3.A.save 

B.lady 

C.late 

D.travel

 

D

4.A.popular

B.large

C.remarkable

D.dark

 

A

5.A.church

B.chalk

C.character

D.cheat

 

C

二、词汇与语法知识(15小题;每题1.5分,共22.5分。)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

6._______ by the air, the kite went up into the sky.

A.Pushing 

B.Pushed 

C.Having been pushed

D.Having pushed

 

B  本题考查分词的用法。句意:在风的推动下,风筝飞到了天上。由于the kite和push之间是被动关系,所以此处应用动词的过去分词。

7.She’s broken her arm again.

Again? I_______ she_______ ever broken it before.

A.don’t know; has    

B.didn’t know; had

C.didn’t know; has     

D.hadn’t know; would

 

B  本题考查时态的用法。句意:她的胳膊又受伤了。又受伤了?我都不知道她的胳膊以前受过伤。此处表示的是过去不知道,所以主句应该用一般过去时,从句应使用过去完成时,表示过去的过去。

8.Before writing your article, _______, collect your material, and prepare an outline.

A.a topic should be selected  

B.a topic to be selected

C.your topic should be selected 

D.select a topic

 

D  本题考查连词的用法。句意:在写文章之前,先选一个话题,然后收集资料,准备一个大纲。and前后的动词应使用相同的形式,故选D。

9.I usually travel by train.

Why not _______ by plane for a change?

A.to try going  

B.trying to go 

C.to try and go  

D.try going

 

D  本题考查固定用法。句意:我通常乘火车旅行。为什么不改变一下,尝试乘飞机呢?why not后面跟动词原形,意为为什么不做某事,try doing sth. 意为尝试做某事。

10.If we_______ sooner, we might have got there.

A.started

B.had started

C.would have started

D.start

 

B  本题考查虚拟语气。句意:如果我们早点儿出发的话,我们可能已经到那儿了。在if引导的条件句中,表示与过去事实相反的假设,虚拟语气的形式一般为从句的谓语是过去完成时(had done),主句的谓语是would(should, could, might)+have done。

11.It was after he got what he had desired_______he realized it was not so important.

A.that      

B.when       

C.since     

D.as

 

A  本题考查强调句型。句意:在他得到所期望的一切后,他才意识到并没有那么重要。It wasthat构成强调句,对时间状语从句after he got what he had desired进行强调。

12.Water always_______ steam when boiled.

A.gives out

B.gives up

C.gives off

D.gives in

 

C  本题考查动词词组辨析。句意:水沸腾时会散发出水蒸气。give out分发;give up放弃;give off发出,放出;give in屈服。

13.I didn’t hear the phone. I_______asleep.

A.must be            

B.must have been

C.should be          

D.should have been

 

B  本题考查情态动词的用法。句意:我没听见电话声,当时我一定睡着了。由句意可知,后面一句是对过去事情的肯定推测。因此选B。

14.Sarah had her washing machine repaired the day before yesterday, _______ she?

A.didn’t      

B.did      

C.had  

D.hadn’t

 

A  本题考查反意疑问句。句意:莎拉前天把她的洗衣机拿去修理了,是吗?have+宾语+repaired里的have是行为动词,不是助动词。另外,句子中有明显的过去时间状语,所以反意疑问句应该用didn’t。

15.At the foot of the mountain_______.

A.a village lie   

B.lies a village    

C.does a village lie     

D.lying a village

 

B  本题考查倒装句型。句意:在山脚下,坐落着一个村庄。当表示方位的状语放在句首时,要用完全倒装。完全倒装是将句子中的谓语动词全部置于主语之前。此结构通常用于一般现在时和一般过去时。

16.Where is the farm_______ your brother is working?

A.that

B.which

C.on which

D.in which

 

C  本题考查定语从句。句意:你兄弟工作的农场在哪里? farm表地点,从句应由where或介词+ which引导,A、B两项可排除。在农场要用on the farm,故选C。

17.It’s _______ good feeling for people to admire the Shanghai World Expo that gives them _______ pleasure.

A.不填; a

B.a; 不填

C.the; a

D.a; the

 

B  本题考查冠词辨析。句意:欣赏上海世博会带给人们的快乐,是一种非常好的感觉。feeling前有形容词修饰,故加不定冠词。pleasure作快乐,欢乐讲为不可数名词。故选B。

18.Teachers recommend parents_______their children under 12 to ride bicycles to school for safety.

A.not allow  

B.do not allow

C.mustn’t allow

D.couldn’t allow

 

A  本题考查虚拟语气的用法。句意:教师们建议,为了安全起见,父母不应让12岁以下的孩子骑自行车去学校。这里是recommend引导的宾语从句,从句谓语动词用should+动词原形,should可以省略。

19.They have produced_______ they did last year.

A.twice as much grain as

B.twice more grain as

C.twice as many grain as

D.as twice many grain as

 

A  本题考查倍数的表示法。句意:他们已经生产了是去年两倍的粮食。本题倍数表示法的常用结构为:A istimes as+原级+as B。又因为grain为不可数名词,故用much修饰。

20.Would you take this along to my home for me?

        .

A.With pleasure     

B.That’s right      

C.Never mind       

D.Don’t mention it

 

A  本题考查日常交际用语。句意:你愿意帮我把这个带回家吗?非常愿意。With pleasure意为非常愿意,表示同意对方的请求。That’s right意为那是对的,表示对方所说的话是正确的。Never mind意为没关系,常用于回答对方的道歉。Don’t mention it意为不用谢,用于回答对方的感谢。

三、完形填空(15小题;每题2分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

Sometimes I feel that being the mother of three small children is like operating a large circus (马戏团).  21   afternoon last week, my three sons were playing peacefully in the back yard (院子),  22   the ball from one to another. I jumped at the chance to talk to one of my friends  23      the phone, but before I  24   to the phone, I could tell the boys had begun to quarrel with each other about something. I rushed out to  25   peace, but before I got there Charles had  26   a rock at Mark, and hit him in the eye. By the time I got to the back yard, they had begun to  27      about this. Even David, the oldest boy, who won’t usually fight with anybody about  28   ,was involved (卷入). First, I  29   them stop fighting, and then I examined Mark’s eye. I decided that it wasn’t going to develop into a black eye, but I felt that they should  30   at least a little for  31   they had done. I’m going to  32   to your father about this when he comes home tonight, I said. He and I will think of how to punish you. Things were  33   quiet after that for about half an hour, and then Charles  34   a glass in the kitchen, and at almost the same       35   , Mark fell out of the apple tree.

21.A.Certain

B.A

C.Some

D.One

 

D  词义辨析题。a和one都可以表示一个,但根据后面的afternoon,不定冠词要用an。

22.A.catching

B.throwing

C.beating

D.playing

 

B  词义辨析题。catch接住;throw扔;beat敲打;play玩。三个小孩子应该是互相把球扔给另一个人。

23.A.through

B.in

C.on

D.by

 

C  固定搭配题。talk to sb. on the phone和某人用电话交谈。

24.A.went

B.came

C.reached

D.got

 

D  词义辨析题。get和reach都有到达的意思,但reach后不能跟to。

25.A.keep

B.make

C.get

D.have

 

B  词语搭配题。make peace意为讲和,调解,符合句意。

26.A.thrown

B.hit

C.beaten

D.stricken

 

A  词义辨析题。throw扔;hit,beat,strike都有打击的意思。throw at意为朝扔,符合句意。

27.A.quarrel

B.talk

C.worry

D.fight

 

D  推理判断题。由下句中最大的孩子大卫通常不会和别人打架可推断,他们开始打架了,故应选fight。

28.A.nothing

B.something

C.anything

D.any thing

 

C  词义辨析题。这里是指不为任何事情和任何人打架。Anything意为任何事情,符合句意。

29.A.told

B.ordered

C.let

D.made

 

D  词义辨析题。told和order后要跟to。let sb. do sth.和make sb. do sth.都有让某人做某事的意思,但make表示强迫,let表示选择。

30.A.suffer

B.punish

C.criticize

D.beat

 

A  词义辨析题。suffer遭受;punish惩罚;criticize批评;beat打。结合句意,B、C、D三项若用在句子中应该用其被动形式。因此正确答案为A。

31.A.fight

B.that

C.things

D.what

 

D  句法结构题。他们至少要为他们的所作所为受到一点儿惩罚。what可引导名词从句,what在从句中作宾语。

32.A.tell

B.speak

C.report

D.inform

 

B  词义辨析题。tell和speak都有说的意思,tell的用法是tell sb. sth.,speak后可以跟to。

33.A.pretty

B.much

C.very much

D.a lot

 

A  词义辨析题。pretty可以修饰形容词原级,表示非常;much修饰形容词比较级;very much修饰动词;a lot一般修饰名词。

34.A.bet

B.hit

C.broke

D.struck

 

C  推理判断题。根据常识可知,查理斯在厨房里应该是把玻璃杯打碎了,因此应选C。

35.A.moment

B.second

C.minute

D.hour

 

A  固定搭配题。at the same moment意为同时,符合句意。

四、阅读理解(共15小题;每题3分,共45分。

阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。

A

I found out one time that doing a favor for someone could get you into a lot of trouble. I was in the eighth grade at the time, and we were having a final test. During the test, the girl sitting next to me whispered something, but I didn’t understand. So I leaned over her way and found out that she was trying to ask me if I had an extra pen. She showed me that hers was out of ink and would not write. I happened to have an extra one, so I took it out of my pocket and put it on her desk.     Later, after the test papers had been turned in, the teacher asked me to stay in the room when all the other students were dismissed (解散). As soon as we were alone she began to talk to me about what it meant to grow up; she talked about how important it was to stand on your own two feet and be responsible (负责任) for your own acts. For a long time, she talked about honesty and emphasized (强调) the fact that when people do something dishonest, they are really cheating (欺骗) themselves. She made me promise that I would think seriously (认真地) about all the things she had said, and then she told me I could leave. I walked out of the room wondering why she had chosen to talk to me about all those things.     Later on, I found out that she thought I had cheated on the test. When she saw me lean over to talk to the girl next to me, it looked as if I was copying answers from the girl’s test paper. I tried to explain about the pen, but all she could say was it seemed very very strange to her that I hadn’t talked of anything about the pen the day she talked to me right after the test. Even if I tried to explain that I was just doing the girl a favor by letting her use my pen,  I am sure she continued (继续) to believe that I had cheated on the test.

36. The story took place (发生) exactly       . A.in the teacher’s office                

B.in an exam room C.in the school                        

D.in the language lab

 

B  事实细节题。由第一段第二句话和第三句话可知,故事发生在考试进行期间,故选B。

37.The girl wanted to borrow a pen, because       . A.she had not brought a pen with her   B.she had lost her own on her way to school C.there was something wrong with her own D.her own had been taken away by someone

 

C  推理判断题。由第一段倒数第二句话可知,她的笔坏了。

38.The teacher saw all this, so she asked the boy       . A.to go on writing his paper           B.to stop whispering C.to leave the room immediately       D.to stay behind after the exam

 

D  事实细节题。由第二段第一句话可知,考完试后,老师让他留下(stay in the room)。

39.The thing(s) emphasized in her talk was (were)       . A.honesty     

B.sense of duty    

C.seriousness     

D.all of the above

 

A  事实细节题。由第二段第三句话可知,老师反复强调的就是诚实(honesty)。 

B

People in the United States honor their parents with two special days: Mother’s Day, on the second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in June.     Mother’s Day was proclaimed a day for national observance by President Woodrow Wilson in 1915. Ann Jarvis from Grafton, West Virginia, had started the idea to have a day to honor mothers. She was the one who chose the second Sunday in May and also began the custom of wearing a carnation (康乃馨).     In 1909, Mrs. Dodd from Spokane, Washington, thought of the idea of a day to honor fathers. She wanted to honor her own father, William Smart. After her mother died, he had the responsibility of raising a family of five sons and a daughter. In 1910, the first Father’s Day was observed in Spokane. Senator Margaret Chase Smith helped to established Father’s Day as a national commemorative (纪念性的) day, in 1972.     These days are set aside to show love and respect for parents. They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care.     These two special days are celebrated in many different ways. On Mother’s Day people wear carnations. A red one symbolizes a living mother. A white one shows that the mother is dead.Many people attend religious services to honor parents. It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery. On these days families get together at home, as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues for Father’s Day. These are days of fun and good feelings and memories.

40.Who plays the most important role in Father’s Day becoming a national commemorative day?

A.Mrs. Do.                      

B.Margaret Chase Smith.     C.Ann Jarvis.               

D.Woodrow Wilson.

 

B  事实细节题。从第三段最后一句话可知,是参议员史密斯于1972年帮助把父亲节推广为全国性节日的。

41.From the passage, we know in the U.S.       . A.one should wear a red carnation if one’s mother pass away

B.on Mother’s Day, families often go out to have barbecues C.on Father’s Day, people often stay at home to celebrate the special day D.The purpose to have these two special days is to show love to parents

 

D  推理判断题。由第一段可知,美国人民以两个特殊的日子向父母表示敬意,这便是每年五月第二个星期日的母亲节和六月第三个星期日的父亲节。

42.The author’s purpose of writing this passage is to       . A.call on people to love and respect their parents B.introduce Mother’s Day and Father’s Day C.tell the difference between Mother’s Day and Father’s Day D.show how important fathers and mothers are

 

B  主旨大意题。通读文章可以发现,写这篇文章的目的是介绍母亲节和父亲节。

C

When did you last see a polar bear? On a trip to a zoo, perhaps? If you had attended a winter activity in New York a few years ago, you would have seen a whole polar bear club. These Polar Bears are people who meet frequently in winter to swim in freezing cold water. That day, the air temperature was 3℃,and the water temperature was a bit higher. The members of the Polar Bear Club at Coney Island, New York are usually about the age of 60. Members must satisfy two requirements. First, they must get along well with everyone else in the group. This is very important because there are so many different kinds of people in the club. Polar Bears must also agree to swim outdoors at least twice a month from November through February.

Doctors do not agree about the medical effects of cold-water swimming. Some are worried about the dangers of a condition in which the body’s temperature drops so low that finally the heart stops. Other doctors, however, point out that there is more danger of a heart attack during summer swimming because the difference between the air temperature and water temperature is much greater in summer than in winter.

The Polar Bears themselves are satisfied with the benefits (or advantages) of cold-water swimming. They say that their favorite form of exercise is very good for the circulatory system (循环系统)because it forces the blood to move fast to keep the body warm. Cold-water swimmers usually turn bright red after a few minutes in the water. A person who turns blue probably has a very poor circulatory system and should not try cold-water swimming.

The main benefits (or advantages) of cold-water swimming are probably mental. The Polar Bears love to swim all the year round; they find it fun and relaxing. As one 70-year-old woman says, When I go into the water, I pour my troubles into the ocean and let them float away.

43.Doctors       .

A.encourage people to take part in cold-water swimming actively

B.point out the possible danger of blood illness during cold-water swimming

C.believe swimming is helpful both in winter and in summer

D.have different ideas about the medical effects of cold-water swimming

 

D  事实细节题。从第二段可知,医生对冬泳的医疗作用有不同的观点。一些医生认为冬泳时体温降得太低,容易使心脏停止跳动,另一些医生认为在夏季游泳更容易导致心脏病。

44.According to the passage, some doctors believe it is true that       .

A.you are healthy if cold-water swimming turns your skin color blue

B.cold-water swimming causes more heart attacks in summer than in winter

C.cold-water swimming can make the body temperature dangerously high

D.Polar Bears are bears swimming in freezing water

 

B  事实细节题。从第二段第三句可知,有些医生认为夏季气温和水温差别大,游泳时易发生心脏病,而冬季游泳却相反。

45.The Polar Bears like to swim all the year round, for       .

A.they can remain young

B.it is an easy way to keep the body warm in winter

C.they find it enjoyable and interesting

D.they might meet fewer troubles in life

 

C  事实细节题。从第四段第二句可知,冬泳爱好者一年四季都游泳,这样他们感到快乐和轻松。

46.The passage is mainly about       .

A.a group of cold-water swimming lovers

B.the Polar Bears’ life in New York

C.doctors’ ideas about cold-water swimming

D.the requirements of the Polar Bear Club

 

A  主旨大意题。本文讲述了冬泳爱好者的一些情况。

 

D

The common cold is the world’s most widespread illness, which is plague that flesh receives. The most widespread fallacy of all is that colds are caused by cold. They are not. They are caused by viruses passing on from person to person. You catch a cold by coming into contact, directly or indirectly, with someone who already has one. If cold causes colds, it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever. But they do not. And in isolated arctic regions explorers have reported being free from colds until coming into contact again with infected people from the outside world by way of packages and mails dropped from airplanes.

During the First World War soldiers who spent long periods in the trenches, cold and wet, showed no increased tendency to catch colds. In the Second World War prisoners at the notorious Auschwitz concentration camp, naked and starving, were astonished to find that they seldom had colds. At the Common Cold Research Unit in England, volunteers took part in experiments in which they gave themselves to the discomforts of being cold and wet for long stretches of time. After taking hot baths, they put on bathing suits, allowed themselves to be with cold water, and then stood about dripping wet in drafty room. Some wore wet socks all day while others exercised in the rain until close to exhaustion. Not one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose.

If, then, cold and wet have nothing to do with catching colds, why are they more frequent in the winter? Despite the most pains-taking research, no one has yet found the answer. One explanation offered by scientists is that people tend to stay together indoors more in cold weather than at other times, and this makes it easier for cold viruses to be passed on. No one has yet found a cure for the cold. There are drugs and pain suppressors, such as aspirin, but all they do is relieve the symptoms.

47.The author gave us       examples to support his argument.

A.3   

B.4   

C.5   

D.6

 

C  事实细节题。由第一段的两个例子(爱斯基摩人和北极地区的例子)和第二段的 3 个例子(第一次世界大战、第二次世界大战和志愿者)可知,  作者共举了5个例子来支持他的观点。故选C。

48.Which of the following statements is NOT true according to the passage?

A.People suffer from colds just because they like to stay indoors.

B.The Eskimos do not suffer from colds all the time.

C.Colds are not caused by cold.

D.A person may catch a cold by touching someone who already has one.

 

A  事实细节题。由最后一段第三句话可知,关于感冒为何在冬季更流行这一问题,科学家给出的一个解释是:人们在寒冷的天气比其他时候更容易在屋里待在一起,这就使得感冒病毒更容易传播。由此可知,人们得感冒不是因为喜欢待在家里,而是因为经常待在一起使病毒更容易感染。故选A。

49.Arctic explorers may catch colds when       .

A.they are working in the isolated arctic regions

B.they are coming into touch again with the outside world

C.they are writing reports in terribly cold weather

D.they are free from work in the isolated arctic regions

 

B  事实细节题。由第一段最后一句话中可知,在偏僻北极地区,探险者与外界的感染者接触后才会感冒。故选B。

50.Volunteers who take part in the experiments in the Common Cold Research Unit       .

A.never caught colds

B.often caught colds

C.suffered a lot

D.became very strong

 

C  推理判断题。由第二段第四句话和第五句话可知,洗过热水澡后,志愿者穿上游泳衣,待在凉水里,然后在通风的房间里站着让身体晾干;一些人要一整天穿着湿袜子,一些人要在雨里锻炼至筋疲力尽。由此可以推断,志愿者要遭受极大的痛苦。故选 C。 

 

第Ⅱ卷(非选择题,45)

 

五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共15分。)

根据中文提示,把对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。

提示:Tom和Jane初次见面,聊天中Tom让Jane讲一讲有关她家庭的一些情况。Jane有三个姐妹,没有兄弟。老大25岁,已婚并有两个孩子;老二22岁,在大学里学计算机;最小的17岁,念高中。父亲是律师,母亲是记者。

Tom: So, tell me about your family. Have you got any brothers or sisters?

Jane: Yeah.    51     .

Tom: Three sisters. How old are they?

Jane: Well,     52     . The second oldest is twenty-two, and the youngest is seventeen.

Tom: And what do they do?

Jane: The oldest onethat’s Ellenis married and has two children, and they keep her pretty busy. Janice,     53    . She’s studying computer science. And the other one, Cindy, is still in high school.

Tom:      54     .

Jane: Oh, he’s a lawyer.

Tom: Oh, really? And your mom?     55     ?

Jane: Yeah, she’s a journalist. She works for a travel magazine.

 

51.I’ve got /have three sisters ( ,but no brothers)

52.The oldest is twenty-five (years old)

53.the second oldest, is studying in college/ the second oldest, is a college student

54.What is your father/What does your father do/What’s your  father’s job?

55.Does she work, too/ Is she working, too?

六、书面表达:满分30分。

写一篇记述在海滨度周末的日记,内容包括以下几点:初夏,风和日丽;有很多游人和小船;我们捡贝壳 (shell),进行日光浴 (sun bathe),玩得很愉快。

注意:(1)行文要流畅;

 (2)要符合日记的格式;

 (3)词数为100左右。

June 15, 2016, Saturday, Fine

Some of my classmates and I spent our weekend at the seaside.

It was sunny and a little hot, but the water was cool. The sea was blue and calm. It shone merrily under the bright sun. There were boats floating here and there. People in them laughed and sang happily.

We took off our shoes and went into the cool water. We walked along the beach in the water. Some girls looked for shells on the shore. Then we lay down and bathed in the sun or played games until it was time to go home.

We all enjoyed a pleasant time at the seaside.

 

点赞(0) 打赏

评论列表 共有 0 条评论

暂无评论

热门产品

2019年单独招生《数学》(普通类)考试范围及样卷|单独招生数学,单独招生数学考试,单独招生数学考试样卷,单独招生数学考试范围,2019年,单独,招生,数学,普通,考试,范围,及样卷
2019年单独招生《数学》(普通类)考试范围及样卷
2018年单独招生《数学》考试及样大纲卷|单独招生数学,单独招生数学考试,单独招生数学考试样题,单独招生数学考试大纲,单独招生数学考试样卷,2018年,单独,招生,数学,考试,及样,大纲
2018年单独招生《数学》考试及样大纲卷
2017单独招生《数学》(普通类)考试大纲及样卷|单独招生数学考试,单独招生数学考试大纲,单独招生数学考试样卷,2017,单独,招生,数学,普通,考试大纲,及样卷
2017单独招生《数学》(普通类)考试大纲及样卷
2016年单独招生《数学》(普通类)考试范围及样卷|单独招生数学考试,单独招生数学考试范围,单独招生数学考试样卷,2016年,单独,招生,数学,普通,考试,范围,及样卷
2016年单独招生《数学》(普通类)考试范围及样卷
2021年单独招生《数学》考试范围及样卷|单独招生数学考试范围,单独招生数学考试大纲,单独招生数学样题,2021年,单独,招生,数学,考试,范围,及样卷
2021年单独招生《数学》考试范围及样卷
2023年单独招生考试《文化素质评价》考试大纲及样题|单独招生考试大纲,单独招生考试样题,单独招生考试,文化素质评价,单招文化素质评价,单招文化素质评价考试大纲,单招文化素质评价考试样题,单招文化素质评价考试,2023年,单独,招生考试,文化素质,评价,考试大纲,及样题
2023年单独招生考试《文化素质评价》考试大纲及样题
2022年河南经贸单招考试--《数学》大纲及样题|河南经贸单招考试,河南经贸单招考试大纲,河南经贸单招考试样题,河南经贸单招数学考试大纲,河南经贸单招数学考试样题,2022年,河南,经贸,招考,数学,大纲,及样题
2022年河南经贸单招考试--《数学》大纲及样题
全国普通高等学校名单名录|普通高等学校名单,全国普通大学名单,大学名单,大学名录,全国大学名单,全国,普通,高等,学校,名单,名录
全国普通高等学校名单名录

历史上的今天:02月22日

热门专题

小程序开发|微信小程序,小程序开发,小程序,小程序制作,微信小程序开发,小程序公司,小程序开发公司,分销,三级分销系统,分销系统
小程序开发
APP开发|app开发_app开发公司_app软件开发_专业app开发_云南app开发公司_app定制_原生app开发定制
APP开发
安徽中源管业|安徽中源管业,安徽中源管业mpp电力管,安徽中源管业cpvc电力管,安徽中源管业pe穿线管,安徽中源管业电力管,安徽中源管业排水管,安徽中源管业通信管,安徽中源管业管材
安徽中源管业
开放大学|开放大学报名,开放大学报考,开放大学,什么是开放大学,开放大学学历,开放大学学费,开放大学报名条件,开放大学报名时间,开放大学学历,开放大学专业
开放大学
一年制中专|中专学历,中专是什么学历,中专是什么,中专有什么专业,中专升大专,一年制中专
一年制中专
昆明综合高中|昆明综合高中
昆明综合高中
综合高中|云南综合高中,昆明综合高中,综合高中能考本一吗,综合高中和普通高中的区别,综合高中是什么意思,综合高中能参加全国统一高考吗,综合高中可以考哪些大学,综合高中的学籍是什么
综合高中
安徽中源管业有限公司|安徽中源管业有限公司,安徽中源管业有限公司介绍,安徽中源管业有限公司电话,安徽中源管业有限公司地址,安徽中源管业有限公司厂家,安徽中源管业有限公司电力管,安徽中源管业有限公司管材
安徽中源管业有限公司

微信小程序

微信扫一扫体验

立即
投稿

微信公众账号

微信扫一扫加关注

发表
评论
返回
顶部